March

30Mar2023

ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ

 

Предшколска установа „Чика Јова Змај“ Пирот обавештава родитеље и сва заинтересована лица, да ће упис деце у вртић, за радну 2023/2024. годину почети 01. априла и трајати до 15. априла 2023. године.

Упис ће се вршити искључиво електронским путем, преко услуге еВртић, на сајту www.euprava.gov.rs на коме ће се налазити упутства за поступак уписа.

Такође, на сајту установе www.pucikajovazmaj.rs су постављена:

  • сва потребна упутства;
  • мејл адреса преко које ће заинтересована лица комуницирати са установом;
  • контакт телефон особе која ће бити задужена за пружање подршке око свих питања везано за упис, све време трајања уписа (Милена Пејић 062/8026301)

Установа ће о свим битним питањима и активностима везано за упис редовно постављати обавештења на свом сајту www.pucikajovazmaj.rs.

 

ПУ „Чика Јова Змај“

 

16Mar2023

Министарство просвете уз подршку Канцеларије за информационе технологије и електронску управу и ове године је омогућило услугу електронског заказивања термина за упис и тестирање детета у основној школи, као и подршку која им је на располагању за добијање додатних информација о упису (контакт центар за родитеље 011/7350-557). […]

14Mar2023

Данас, 14.03.2023. године, Пу “Чика Јова Змај” из Пирота је успешно организовала другу једнодневну стручну посету за директоре, стручне сараднике, васпитаче и медицинске сестре – васпитаче из  предшколских установа: “Дечија радост” у Лебану, “Драгица Лаловић” у Белој Паланци, “Наша радост” у Бољевцу, “Прва радост” у Гаџином Хану и “Дечја радост” у Бабушници. […]