ПОСТУПАК РЕГИСТРАЦИЈЕ И ПРИЈАВЕ НА ПОРТАЛУ ЕУПРАВА-ЕВРТИЋ

Поштовани,

За пријаву детета у вртић  потребно је да приступите порталу еУправа на следећем линку: https://euprava.gov.rs/

Потребно је да се региструјете:  Најпре креирате налог за регистрацију, као корисничко име ставите Вашу мејл адресу, као лозинку  ставите Ваше име(велико слово) са бројевима и знаком интерпункције (нпр. Јелена12345!!).  У горњем десном углу кликните на Моја еУправа, у падајућој листи изаберите Регистрација. Затим кликните на Региструј се корисничким именом и лозинком.

Пратите упутства и извршите креирање налога попуњавањем задатих поља. Фотографија личне карте, која треба да се уметне у прилог, не сме да буде већа од 3MB (ако је фотографија лк већа од 3MB урадите снимак екрана  лк и то уметните у прилог). Кад све то одрадите кликните на региструј се. Ако сте све добро одрадили на екрану ће се појавити “успешно сте креирали налог” и потврда о регистрацији  Вам стигне на мејл.

Напомена: потврда на мејл некад оде у непожељне (спам) поруке, проверите.

Након регистрације приступите пријави. Пријављујете се истим корисничким именом (Ваш мејл) и лозинка (нпр.Јелена12345!!) коју сте користили приликом регистрације. Бирате опцију е услуге, е вртић и даље пратите кораке.

Означите опцију да повратна информација стигне на мејл или смс.

За сва остала питања обратитите нам се путем мејла  vrticpirot@gmail.com или позивом на 010/2150005 и 062/8026301 у периоду од 01.04.2021. до 15.04.2021. године.